- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
Sam Raz
GuestGeçen hafta bir sitede para çekmek istedim, tek yöntem vardı ve işlem neredeyse bir gün sürdü. O an “Acaba yöntem sayısı fazla olsa çekim daha hızlı olur muydu?” diye düşündüm. Sizce gerçekten çekim süresiyle mevcut yöntem çeşitliliği arasında bir bağlantı var mı? Ben bazen tamamen buna göre site değiştiriyorum.
-
Carl
GuestBazı sitelerde yöntem sayısı fazla olmasına rağmen yine de belirli saatlerde işlemler yavaşlayabiliyor. Diğerlerinde ise yöntem az olsa bile kendi ağları hızlı olduğundan beklemiyorsun. O yüzden ben kişisel olarak tek kriterin yöntem sayısı olduğunu düşünmüyorum. Ancak çeşitlilik kesinlikle kullanıcıyı rahatlatıyor çünkü bir seçenek sorun çıkarsa diğerine geçme ihtimali oluyor. Genel olarak çoğu oyuncu hem hız hem alternatif arıyor, o yüzden bu başlık gayet yerinde olmuş.
-
Ruhi
GuestVariety usually means faster options. Different methods, like e-wallets or instant transfers, process much quicker than traditional bank wires. Having more choices allows you to pick the fastest route available at that moment. However, a site’s internal review policy matters most. If the staff is slow to approve requests, Ome TV, even the fastest method, will feel sluggish. More options help, but site efficiency is the real bottleneck.
-
-
AuthorPosts