- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
March 21, 2026 at 6:46 am #1056411
simonne3104
GuestAdım Sevincdir. 29 yaşım var, göz həkimi işləyirəm. Klinikada günüm xəstələrlə keçir, evə gələndə isə ən böyük həzzim dinc oturub sükutu dinləməkdir. Həyat yoldaşım Elşən də mənim kimidir, səs-küydən uzaq, sakit insan. İkimizin də maaşı yaxşıdır, amma hər ayın sonunda görürük ki, pul hardasa buxarlanır. Bilmirəm, bəlkə də restorana çox gedirik, bəlkə də sadəcə hesablamırıq.
Bir gün işdən çıxanda gözümün önündə bir reklam ilişdi. “mostbet apps download” – yazılmışdı. Adını eşitmişdim, həmkarlarım danışırdı bəzən. Amma heç vaxt maraqlanmamışdım. O gün nəsə fərqli idi. Bəlkə də yorğunluq, bəlkə də maraq. Gəldim evə, Elşən hələ işdə idi. Yemək yedim, çay dəmlədim, telefonu götürüb “mostbet apps download” sözünü axtardım.
Yüklənmə prosesi 1 dəqiqə çəkmədi. Açdım, qeydiyyat hissəsi sadə idi. Nömrəmi yazdım, təsdiqlədim. Hesaba 50 manat atdım. Niyə 50? Çünki həmin gün klinikada bir xəstə artıq pul ödəmişdi, sanki o pul mənə “xərclə” demişdi.
Oyunların içində itdim. Slotlar, ruletlər, kart oyunları. Çoxunu başa düşmədim. Bir oyun vardı, adı “Sweet Bonanza”. Rəngarəng, şirin konfetlər, uşaqlıq illərimi xatırlatdı. Düşündüm, baxım görüm nədir. Mərcləri kiçik qoydum, 50 qəpik, 1 manat. Fırlatdıqca kiçik qazanclar gəlirdi, qazancım 60, 70 manat oldu.
Sakitcə oynayırdım, televizorda səs-küy yox idi. Elşən gələndə dedi: “Nə edirsən?” Dedim: “Heç, oynayıram”. Yanaşı oturdu, baxdı. Qəribədir, heç vaxt birlikdə belə bir şey etməmişdik. Elşən dedi: “Qoy mən də bir dəfə fırladım”. Gülüşdük. Onun fırlatdığı anda ekranda “bonus” yazısı çıxdı. Dörd konfet üst-üstə düşmüşdü.
Free spins başladı. 10 dəfə pulsuz fırlanma. Qazanc artdı, sonra oyun içərisində yenə free spins qazandıq. Ümumilikdə 47 dəqiqə davam etdi o proses. Bilirsiniz, oyun nə vaxt bitəcək, qazanc nə qədər olacaq, heç birimiz bilmirdik. Sadəcə baxırdıq ekrana.
47 dəqiqənin sonunda ekranda bir rəqəm dayandı: 1,450 manat.
Otaqda sükut çökdü. Elşən mənə baxdı, mən Elşənə. Heç birimiz danışmadıq. Sonra güldük. Elə həmin gecə çıxartdıq pulu. Amma pulla nə edəcəyimizi bilmirdik. Düşündük, düşündük.
Ertəsi gün Elşən dedi: “Sevinc, sənin telefonun köhnəlib, 3 ildir istəyirsən dəyişdirəsən”. Doğru deyirdi. Telefonum yavaş işləyir, batareyası tez bitirdi. Həmin 1450 manatın 1200-ə ikimizə də yeni telefon aldıq. Qalanını da gözəl bir restorana getdik, yedik, içdik, güldük.
O gündən sonra “mostbet apps download” mənim üçün yalnız bir tətbiq olaraq qalmadı. Elşənlə aramızda bir iç sözə çevrildi. Bəzən bir-birimizə baxıb “47 dəqiqə” deyirik, gülürük.
Oynamıram artıq. Niyə? Çünki başa düşdüm ki, həyatda ən böyük uduş sevdiyin insanla bir yerdə ekrana baxıb gülümsəməkdir. Telefonlar dəyişər, pullar xərclənər, amma o axşamı heç vaxt unutmarıq.
Həkim olduğum üçün yaxşı bilirəm ki, göz qabağında olan hər şeyə inanmaq olmur. Bəzən ən gözəl şeylər ən gözlənilməz anda, ən sadə hərəkətlərin ardınca gəlir. Mənim üçün o axşam təsadüf idi. Amma bəzən təsadüflər həyatın ən gözəl xatirələrinə çevrilir.
İndi həmin telefonlarla çəkdiyimiz şəkillərə baxıram. Elşənin üzündə o gecəki təbəssüm. Dəyərmi? Bəli, hər manatına dəyərdi. Amma təkrar edərmi? Yox. Çünki bəxt bir dəfə gülür, o da elə bil, yalnız bir dəfə gülməlidir.
-
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.