Kiedy pojawi się nowy katalog Avon 2025 i gdzie go obejrzeć?

• This topic is empty.
Viewing 2 reply threads
  • Author
      sally ron xxxx
      Guest

Mam pytanko do osób, które śledzą nowości z Avonu. Czy ktoś wie, kiedy dokładnie pojawi się nowy katalog na lato 2025? Interesuje mnie szczególnie czerwiec, lipiec i sierpień. Chciałabym wcześniej zaplanować zakupy i zobaczyć promocje, bo często zamawiam dla siebie i znajomych. Ostatnio coś przegapiłam i już nie było dostępnych kilku fajnych rzeczy. Czy są jakieś strony, gdzie można zobaczyć katalog w wersji elektronicznej? Nie jestem konsultantką, ale często zamawiam i lubię być na bieżąco. Może ktoś poleci sprawdzone miejsce, gdzie można szybko zerknąć i przejrzeć nowości?

• #527714 Reply
      faris 88
      Guest

Też często zamawiam kosmetyki z Avonu i totalnie rozumiem Twoją sytuację. Dobrą opcją, żeby być zawsze na czasie, jest sprawdzanie strony avonok.pl. W środku strony znajdziesz aktualne katalogi Avon 2025, które możesz przeglądać online – bez logowania, bez kombinowania. Już pojawił się katalog na czerwiec (6/2025), a lada chwila powinien być lipiec i sierpień. U mnie to strona numer jeden, bo wrzucają wszystko na bieżąco, a dodatkowo są info o zniżkach i prezentach przy pierwszym zamówieniu. Zajrzyj koniecznie, bo można też zapisać się jako przedstawiciel i mieć do 30% taniej – ja tak zrobiłam i mega się opłaca.

• #527718 Reply
      Teresa
      Guest

Super, że trafiłam na ten wątek. Ja właśnie też szukałam katalogu na lipiec i nie mogłam znaleźć. Dzięki Karolaa za link – nie znałam wcześniej tej strony. Przejrzałam właśnie katalog i już mam kilka rzeczy na oku! Uwielbiam ich żele pod prysznic i perfumy. A rejestracja jako konsultantka to świetna opcja – nie wiedziałam, że dają aż 30% zniżki.

Viewing 2 reply threads
Reply To: Reply #527718 in Kiedy pojawi się nowy katalog Avon 2025 i gdzie go obejrzeć?
Your information:

Cancel